Sorodne objave

 

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Novo mesto iščejo 35-letnega Janeza Koco iz Lokev pri Črnomlju. Osumljeni je 9. maja 2020 v Črnomlju izkoristil krajšo odsotnost stanovalca, vlomil v stanovanjsko hišo, odtujil zlat nakit in povzročil večjo premoženjsko škodo. Kriminalisti in policisti že vse od naznanitve kaznivega dejanja izvajajo številne aktivnosti za njegovo izsleditev, vendar ga do tega trenutka niso našli. Gre za nepredvidljivo osebo, odvisnika od prepovedanih drog, ki ima najverjetneje pri sebi nezakonito orožje in bi lahko bil nevaren za okolico.

punm iskana oseba jk

Po nekaterih podatkih bi se lahko skrival na območju Bele krajine, konkretneje na območju Črnomlja. V zadnjih desetih letih so kriminalisti in policisti Janeza Koco obravnavali zaradi 31 premoženjskih kaznivih dejanj in več kaznivih dejanj z elementi nasilja (poskus umora, grožnje policistom, napadi na policiste ...). Večkrat je bil pravnomočno obsojen na večletne zaporne kazni.

Policisti in kriminalisti nadaljujemo z aktivnostmi za izsleditev osumljenca in prosimo vse, ki bi iskanega opazili ali imajo informacije, ki bi lahko pomagale pri njegovi izsleditvi, da nas o tem takoj obvestijo. Koristne informacije lahko posredujete: