Sorodne objave

 

Policisti Policijske postaje Novo mesto so bili 5. marca 2021 ob 15.40 obveščeni o prometni nesreči na regionalni cesti na Brodu v Novem mestu, kjer potekajo gradbena dela in je promet speljan preko enega prometnega pasu. Na tem delu ceste je na vozišču postavljena prometna signalizacija - semarof, ki ureja pretočnost prometa.

20210305 154210

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov naj bi voznik osebnega avtomobila znamke Volkswagen Passat, črne barve, novomeških registrskih oznak, vozil iz smeri Broda v smeri Topliške ceste in pri zapori ceste zapeljal skozi rdečo luč na semafoju ter z vozilom trčil v prednji del avtomobila znamke Mercedes, ki je pravilno pripeljal iz smeri Topliške ceste v smeri Broda. Po trčenju je voznik passata zapeljal vzvratno in nato obrnil ter kraj nesreče zapustil ne da bi nudil podatke drugemu udeležencu ali o nesreči obvestil policiste.

Policisti prosimo voznika passata, udeleženega v nesreči, in vse morebitne očividce, da zaradi razjasnitev vseh okoliščin pokličejo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.