Sorodne objave

 

V soboto, 10. oktobra, so se novomeški policisti v Mercator Centru v Novem mestu pridružili organizatorjem prireditve Z glavo na zabavo.

Naključnim obiskovalcem in tistim, ki so center obiskali prav zaradi prireditve, so vodji policijskega okoliša Borut Čelič in Aleš Piberčnik s Policijske postaje Novo mesto ter Boštjan Colarič s Postaje prometne policije Novo mesto predstavili nevarnosti in posledice vožnje pod vplivom alkohola in prepovedanih drog.

1

Obiskovalci so izkoristili po njihovem mnenju redko priložnost in pozorno prisluhnili policistovi predstavitvi vzorcev prepovedanih drog. Veliko zaskrbljenih staršev je bilo presenečenih nad povsem "nedolžnim" videzom prepovedanih drog.

2Policisti so občanom svetovali, kako naj bodo varno udeleženi v prometu, in se pogovorili z njimi o tem, kako naj poskrbijo, da bodo v prometu v jesenskih dneh vidni in previdni.

3

V prijetnem pogovoru s policisti so obiskovalci dobili odgovore na številna vprašanja.


Mladi obiskovalci, vajeni iger na mnogih simulatorjih, so se na simulatorju vožnje motornega kolesa pogosto izkazali za previdnejše voznike od starejših, izkušenih motoristov.

4

5

6 7

Neobičajni in radovedni obiskovalci


Že naslednjo soboto pa se nam lahko pridružite v Mercator Centru Koper.


Vabljeni!