Sorodne objave

Kam po pomoč? 8. marec 2023
 

Policisti PP Krško smo 6. oktobra ob svetovnem dnevu cerebralne paralize preživeli nepozaben dan s čudovitimi in navdihujočimi otroki iz Društva Sonček Posavje.

Na tradicionalnem kostanjevem pikniku so se sončki družili s svojimi najbližjimi, policisti in motoristi Društva ljubiteljev motorjev Matija Gubec. Mali sončki imajo namreč zelo radi motorje in so na sploh zelo adrenalinski, zato so še posebej uživali, ko so se lahko popeljali z izkušenimi motoristi, med katerimi so tudi naši policisti, in uživali v vragolijah, ki so jih izvajali kaskaderji. 

DSC04177

Z zanimanjem so si ogledali tudi opremo, ki jo policisti uporabljamo pri delu, in službena vozila policije z vsemi lučkami in sirenami. Največ pozornosti in simpatij pa so otroci namenili našemu kolegu policistu Leonu, s katerim so se z veseljem fotografirali.


Sončki so obiskovalcem delili zelene balone in letake, s katerimi predstavljajo to možgansko okvaro in se zavzemajo za takšno skupnost, ki jih bo sprejemala brez predsodkov. To in še veliko več našim malim prijateljem z velikim srcem tudi dolgujemo.