Sporočila za javnost

Osnovna šola Ljubo Šercer je pohvalila kvalitetno izvedbo projekta POLICAJ BENO, ki ga je na omenjeni šoli izvedla Neža Miklič, kriminalistična inšpektorica Skupine za mladoletniško kriminaliteto Oddelka za splošno kriminaliteto v Sektorju kriminalistične policije na Policijski upravi Ljubljana.


Subject: Pohvala

From: "Aleksandra Kocjan Malnar" <Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.>

Date: Wed, 14 Nov 2007 13:16:26 +0100

To: <Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.>, Neža Miklič <Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.>


Pozdravljeni gospod Japelj!

Glede na to, da vas ne uspem dobiti na telefon, se na vas obračam pisno.

Na vas se obračam v zvezi z izvedbo projekta Policaj Beno, ki je bil izveden na naši šoli v mesecu oktobru. Smo namreč šola s prilagojenim programom in se tovrstnih projektov pogosto ne "upamo" udeležiti, ker večina zunanjih izvajalcev nima ustreznega pristopa in prisluha za otroke s posebnimi potrebami. Na moje veliko zadovoljstvo pa sem letos doživela ravno nasprotno. Gospa Neža Miklič, ki je projekt izvedla na naši šoli, je pokazala, kako izjemna oseba je, saj se je povsem približala potrebam naših učencev in zelo kvalitetno izvedla omenjeni projekt. Po evalvaciji, ki smo jo naredili po izvedbi med učenci in učitelji, je bila tako ona kot projekt ocenjena zelo pozitivno.

Ker smo v današnjem času ljudje premalokrat ali skoraj nikoli pohvaljeni za stvari, ki jih izvedemo kvalitetno, se mi zdi prav, da to storim sedaj, ko je za to pravi trenutek.

V upanju na sodelovanje tudi v prihodnje vas lepo pozdravljam!

V. d. ravnateljice OŠ Ljubo Šercer
Aleksandra Kocjan Malnar