Sporočila za javnost

Objavljamo zahvalo občana, ki smo jo prejeli v Sektorju za odnose z javnostmi:


Pozdravljeni.

Vsakodnevno se vozim na relaciji Medvode - Ljubljana in vsakodnevno stojim v dolgi koloni za vstop v Ljubljano. V zadnjih 14-ih dneh pa je na prvem in drugem semaforiziranem križišču na Celovški cesti (križišče pri končni postaji mestnega avtobusa št. 1 in križišče, kjer pride gorenjska avtocesta na Celovško cesto) vsaj po en policist, ki ureja potek prometa, in lahko rečem, da je zaradi tega promet bolj tekoč, ne prihaja do zasedenosti in neprevoznosti križišč.

Pred letom in pol sem telefonsko opozoril, da bi bilo potrebno izvesti kakšno kontrolo, saj je kaos v teh dveh križiščih. Nekajkrat sem opazil policijsko vozilo ob križišču, vendar to ni spremenilo obnašanja voznikov v križiščih, s prisotnostjo policista v križišču pa je stanje veliko boljše. Torej z vašo pomočji je promet bolj tekoč, vozniki pa bolj strpni, kar je sicer redkost, saj pri nas na cestah vlada prava nekultura.

Izrekam vam pohvalo in zahvalo za mirnejšo in bolj tekočo pot na delovno mesto in upam, da boste z urejanjem prometa tako tudi nadaljevali.


Lep pozdrav.
Tomaž Štemberger