Sorodne objave

 

Postojnski policisti so 28. maja 2009 sodelovali na drugem nogometnem turnirju PLANINA OPEN 2009, ki ga je v Planini pri Postojni organiziral Mladinski doma Planina.

Na turnirju so poleg organizatorjev in policistov sodelovale še ekipe Srednje gozdarske in lesarske šole Postojna, Srednje šole Postojna, Kraljev ulice iz Ljubljane in Stanovanjske skupnosti Postojna kot enote Mladinskega doma Planina. Kljub načelu "pomembno je sodelovati, ne zmagati" se lahko pohvalimo, da je bila ekipa Policijske postaje Postojna najboljša.

PlaninaOpen2

Srečanja sta se udeležila tudi v. d. generalnega direktorja policije Janko Goršek in direktor Policijske uprave Postojna Iztok Štucin, ki sta si z zanimanjem ogledala del športnega srečanja. Svoj obisk sta v spremstvu komandirja PP Postojna Gorazda Cimpriča in vodje policijskega okoliša Sanje Smiljanič zaključila s kratkim delovnim srečanjem z ravnateljico Mladinskega doma Planina mag. Leonido Zalokar, ki je bila gostiteljica letošnjega turnirja.

PlaninaOpen1

Športno srečanje je bilo pomembno ne le za druženje v športnem duhu, temveč tudi za krepitev dobrega medsebojnega sodelovanja in partnerskih odnosov.

V spomin na udeležbo so vse ekipe prejele pokale, člani ekip pa so v sproščenem kramljanju sklenili, da se kmalu ponovno srečajo.