Sporočila za javnost PU Postojna4.maj2011

Policisti PP Cerknica in PPP Postojna na prireditvi Karting Lož 2011 predstavili svoje delo

Policisti Policijske postaje Cerknica in Postaje prometne policije Postojna so se odzvali vabilu Kart kluba iz Loške doline in se 1. in 2. maja 2011 udeležili tradicionalne prireditve Karting Lož.

Več

4.feb.2011

Policisti preiskali oborožena ropa pošte v Planini in na Črnem Kalu – informacija z novinarske konference

Na skupni konferenci policijskih uprav Postojna, Koper in Nova Gorica, ki je bila 4. februarja 2011 v Postojni, so vodja Sektorja kriminalistične policije PU Postojna Iztok Perenič, vodja SKP PU Koper Dean Jurič in vodja SKP PU Nova Gorica Milovan Ipavec predstavili uspešno zaključeni preiskavi oboroženih poštnih ropov v Planini in na Črnem Kalu.

Več

26.nov.2010

Čez mejni prehod tihotapil orožje in prepovedano drogo - informacija z novinarske konference PU Postojna

Postojnski policisti so v noči na 24. november 2010 na Mednarodnem mejnem prehodu Starod pri 51-letnem italijanskem državljanu, ki je vstopal v državo, odkrili okoli 23 kg konoplje in dve pištoli, zaradi česar so ga ovadili za več kaznivih dejanj. Več informacij o opisanem zasegu prepovedane droge in orožja smo predstavniki Policijske uprave Postojna predstavili na današnji novinarski konferenci.

Več

20.okt.2010

Postojnski policisti obiskali osnovni šoli v Košani in Begunjah

Policisti Postaje prometne policije Postojna smo skupaj s kolegi iz policijskih postaj Cerknica in Postojna ter vodnikom službenega psa 11. in 12. oktobra obiskali osnovni šoli v Košani in Begunjah pri Cerknici.

Več

6.jul.2010

Na sestanku PP Cerknica o soodgovornosti gostincev za varnost v lokalni skupnosti

Predstavniki Policijske postaje Cerknica smo se 21. junija 2010 srečali z gostinci občin Cerknica, Loška dolina in Bloke. Predstavili smo jim varnostne razmere na tem območju v letu 2009 in naše v skupnost usmerjeno policijsko delo.

Več

5.jul.2010

Priznanja cerkniških policistov ob zaključku projekta Policist Leon svetuje

Že drugo leto zapored smo vodje policijskih okolišev na vseh šolah na območju Policijske postaje Cerknica uspešno izvedli preventivni projekt Policist Leon svetuje.

Več

18.jun.2010

Policijska uprava Postojna ob dnevu policije praznovala tudi 30 let svojega delovanja

Zaposleni na Policijski upravi Postojna so včeraj, 17. junija 2010, slovesno obeležili dan policije in ob tej priložnosti tudi okroglo, 30. obletnico ustanovitve postojnske policijske uprave.

Več

11.jun.2010

Postojnski policisti z varovanci vzgojnega doma v Planini tekmovali v nogometu

Postojnski policisti smo se konec maja 2010 udeležili tretjega nogometnega turnirja Planina Open 2010, ki ga je v Planini pri Postojni organiziral tamkajšnji vzgojni zavod.

Več

11.jun.2010

Otrokom v Novi vasi predstavili delo cerkniških policistov

Učencem Osnovne šole Nova vas smo policisti Policijske postaje Cerknica in kriminalisti iz Sektorja kriminalistične policije na Policijski upravi Postojna konec maja 2010 predstavili delo policije.

Več

10.jun.2010

Policisti PP Cerknica pomagali osnovnošolcem pri učenju prometnih predpisov

Vodje policijskih okolišev na območju Policijske postaje Cerknica so v maju letos sodelovali pri številnih preventivnih akcijah za osnovnošolce: pri kolesarskih izpitih, izpitih za pešce, pri označevanju varnih poti na poti v šolo in drugih.

Več

26.maj2010

Cerkniški policisti organizirali delovno srečanje z župani

Policisti Policijske postaje Cerknica so 21. maja 2010 organizirali delovno srečanje z župani treh občin.

Več

26.maj2010

Študenti Fakultete za upravo obiskali mejni prehod Jelšane

Na mejnem prehodu Jelšane smo v torek, 18. maja 2010, gostili študente Fakultete za upravo Univerze v Ljubljani.

Več

21.maj2010

Kondicijski trening tudi za policiste motoriste iz skupine za varovanje državne meje na PP Ilirska Bistrica

Ob začetku motoristične sezone smo se tudi policisti iz skupine za varovanje državne meje na Policijski postaji Ilirska Bistrica udeležili usposabljanja oz. kondicijskega treninga z motorji. Pri tem sta nam z inštrukcijami pomagala policista Postaje prometne policije Postojna.

Več

5.maj2010

Preiskali rop poštarja in prijeli izsiljevalce - informacija z novinarske konference PU Postojna

Na novinarski konferenci Policijske uprave Postojna smo danes, 5. maja 2010, predstavili tri uspešno preiskane primere kaznivih dejanj: nedavni rop poštarja v Prestranku ter dva primera izsiljevanja.

Več

21.apr.2010

Postojnski prometniki motoristom svetovali o varni vožnji

Postojnski prometniki so v okviru preventivne dejavnosti na povabilo motoklubov Krokar in Izbrani 11. aprila 2010 sodelovali pri treningu varne vožnje z motornim kolesom, ki je potekal na parkirišču industrijske cone v Podskrajniku pri Cerknici.

Več