Sorodne objave

 

Direktor Policijske uprave Slovenj Gradec dr. Jurij Ferme je 9. junija 2010 svečano podelil pisne zahvale za sodelovanje pri usposabljanju zaposlenih na policijski upravi za delo na področju zaščite in reševanja.

Usposabljanje je potekalo 21. aprila 2010 v prostorih Prostovoljnega gasilskega društva Dravograd. Da bi bilo čim bolj zanimivo ter podprto s konkretnimi primeri in ugotovitvami z dosedanjih usposabljanj policije, smo za pomoč zaprosili različne strokovnjake s področja zaščite in reševanja. Njihove predstavitve so bile zanimive in poučne in jih je mogoče uporabiti kot teoretična in praktična izhodišča za načrtovanje dela v podobnih izjemnih dogodkih.

Pisne zahvale za sodelovanje pri usposabljanju so prejeli Alan Matijevič, vodja slovenjgraške izpostave Uprave RS za zaščito in reševanje, Ivan Ocepek, dr. med., vodja oddelka Splošne bolnišnice Slovenj Gradec, dr. Ervin Pečnik, predsednik PGD Dravograd, in Elvedin Kerić, inšpektor v Sektorju uniformirane policije na PU Slovenj Gradec.

IMG 0942

Prejemniki pisnih zahval v pogovoru z direktorjem policijske uprave in vodjo SUP PU Slovenj Gradec

IMG 0943

Pohvala dr. Ervinu Pečniku, predsedniku PGD Dravograd

IMG 0940

Pohvala Ivanu Ocepku, dr. med., vodji oddelka Splošne bolnišnice Slovenj Gradec
IMG 0941

Pisna pohvala Elvedinu Keriću


Pohvale PU Slovenj Gradec za nazorne predstavitve načrtovanja in usposabljanja v policiji za delo na tem področju ter dobrih in slabih rešitev delovanja policijskih enot v realnih situacijah bodo prejeli tudi nekateri predstavniki Ministrstva za notranje zadeve in Policije: Irena Utroša, višja svetovalka MNZ, Željko Savič, vodja oddelka v Upravi uniformirane policije GPU, Alojzij Mohar, direktor PU Nova Gorica, Aleksander Vončina, vodja oddelka SUP PU Nova Gorica, in mag. Simon Vindiš, vodja SUP PU Kranj.

Pisne pohvale pomenijo potrditev dobrega sodelovanja PU Slovenj Gradec z lokalno skupnostjo in predstavniki Generalne policijske uprave in MNZ, zato jih bomo za izjemne prispevke posameznikov, društev in organizacij podeljevali tudi v prihodnje.