Sorodne objave

 

Obveščamo vas, da je klicni center, kjer nudimo informacije o delu policije v času koronavirusa, v teh dneh preobremenjen in je zvezo težko dobiti. Prosimo za razumevanje. Za ažurne informacije glede mejne kontrole obiščite naše spletne strani.

Trenutno v klicnem centru policije na številki 01 514 70 01 beležimo izrazito povečanje števila klicev, predvsem v zvezi s spremenjenim režimom na meji ob vstopu v državo. Število dnevno prejetih vprašanj žal presega naše zmožnosti pravočasnega odgovarjanja. Če nas kličete na omenjeno številko, se lahko zgodi, da zveze ne boste dobili. Klicatelje prosimo za potrpežljivost.

Na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pa je od 17. julija 2020 vzpostavljen avtomatski odzivnik s sporočilom, ki vas bo napotilo na spletne strani z informacijami o prehajanju državne meje. Če na spletnih straneh odgovorov ne boste našli, pokličite na telefonsko številko +386 (0) 1 51 70 01 v urah, ki so navedene v odzivu. Prosimo, da na prejeto obvestilo ne odgovarjate.

Obenem vas obveščamo, da so na naših spletnih straneh objavljene informacije, pa tudi odgovori na najpogostejša vprašanja glede prehajanja meje. Našli jih boste na naslednjih povezavah:

Informacije o prehajanju državne meje med epidemijo zaradi koronavirusa

Najpogostejša vprašanja in odgovori glede prehajanja državne meje

Tranzit čez ozemlje Slovenije v drugo državo možen v 12 urah po vstopu - pojasnilo