Sorodne objave

 

Festival za tretje življenjsko obdobje kmalu odpira svoja vrata! Največji tovrsten dogodek za starejše v Evropi lahko obiščete v Cankarjevem domu v Ljubljani med 29. septembrom in 1. oktobrom 2021, vsak dan od 9. do 18. ure. Tam bomo tudi policisti. F3ŽO se predstavlja z bogatim programom za starejše. Obiščite nas, vstop je prost!

F3zo logo

Policisti bomo na Festivalu za tretje življenjsko obdobje obiskovalcem vseh starosti vsak dan svetovali, kako je treba ravnati, da zavarujete svojo lastnino in se izognete nevarnim situacijam, na primer pri dvigu gotovine na bankomatu, med potovanjem s sredstvi javnega prevoza, ob obiskih neznancev na domu ipd. O prometni varnosti se lahko posvetujete tudi s policistom prometnikom. Vsak dan se nam bodo pri delu pridružili tudi naši zvesti štirinožni pomočniki - policijski kužki, ogledali pa si boste lahko tudi del policijske zgodovine.

Kot vsako leto bo festivalsko dogajanje polno zanimivih kotičkov za vsak okus. Poleg bogatega kulturnega in izobraževalnega programa se vam bodo predstavili tudi društva upokojencev in dnevni centri aktivnosti, organizacije in podjetja, ki vam bodo ponujala tisoč in en nasvet za aktivno preživljanje prostega časa, na festivalu bodo potekale meritve krvnega tlaka, sladkorja itd. Festival za tretje življenjsko obdobje za vas pripravlja tudi številna predavanja, delavnice in druge vsebine, namenjene izboljšanju kakovosti življenja starejših ter strpnemu sožitju vseh generacij.