Sorodne objave

 

Letošnjo osrednjo slovesnost ob našem prazniku smo "preselili" na Obalo! V torek, 27. junija 2023, ob 20.45 se bomo namreč zaposleni v Policiji zbrali v Avditoriju Portorož in praznovali dan policije. Že od 17. ure naprej pa bomo svoje delo in opremo mimoidočim predstavljali na osrednji ploščadi v centru Portoroža.

Slavnostna govorca na slovesnosti bosta vršilec dolžnosti generalnega direktorja policije mag. Senad Jušić in minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar. Poleg tega bomo dvanajstim prejemnikom podelili najvišja priznanja policije – veliki ščit z bronasto zvezdo.

Pod atraktiven program proslave, katere temeljno gibalo bo spoštovanje policistov in njihovega dela v skupnosti v okviru maksime "skupaj za varnost", se kot scenarist in rešiser podpisuje Tomaž Letnar, med sodelujočimi pa bodo poleg Policijskega orkestra tudi dramska igralca Tadej Pišek in Klara Kastelec, vokalista Gregor Ravnikar in Štefica Grasseli ter plesalci koreografa Mihe Krušiča.

Spoštovani predstavniki medijev!

Prireditev je letos v prvi vrsti namenjena naši notranji javnosti, torej delavcem policije in notranjega ministrstva, seveda pa ste dobrodošli tudi predstavniki medijev: novinarji, fotografi, snemalci ..., ki vsakodnevno sodelujete z nami in pomagate pri širjenju varnostne kulture v državi.

Vaša vloga je za nas izjemno dragocena, zato vas toplo vabimo v našo družbo. Skupaj z nami preživite lep večer v obmorskem ambientu portoroškega avditorija!

Prosimo vas, da nam svojo udeležbo do 27. junija do 10. ure potrdite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..