Sorodne objave

 

Predstavniki črnogorske policije so med 16. in 20. junijem 2008 na obisku v Upravi uniformirane policije na Generalni policijski upravi v Ljubljani.

Delegacijo sestavljajo poveljnik posebne enote policije Tihomir Goranović, komandir specialnega voda Ljubiša Konatar in komandir konjeniške enote Dušan Djukić.

DSCF8958

Sprejem pri direktorju Uprave uniformirane policije GPU Danijelu Žibretu

Ogulin

Med pogovorom z vodjo Sektorja splošne policije v UUP GPU Janezom Ogulinom


Predstavniki črnogorske policije so se seznanili z organizacijo dela na področju policijske konjenice in drugih policijskih specialnosti. V prvih dveh dneh so poleg Uprave uniformirane policije obiskali še Sektor uniformirane policije na Policijski upravi Ljubljana, Postajo konjeniške policije Ljubljana in Policijsko postajo vodnikov službenih psov in konjenikov Maribor.

IMG 3911

Gostje iz črnogorske policije so bili s sprejemom izjemno zadovoljni. Z zanimanjem so spremljali predstavitve posameznih področij dela, še posebej pa jih je navdušila policijska konjenica. Slovenski policisti so kolegom iz Črne gore predstavili svoj način dela in izkušnje, saj imajo v črnogorski policiji takšno enoto komaj dobro leto.

IMG 3900

Do konca obiska bo črnogorska delegacija obiskala še Oddelek za šolanje službenih psov, Policijsko akademijo in Specialno enoto, ki ima v tem tednu terensko vajo na Primorskem.

IMG 3945

Fotografije: Adil Huselja