Sorodne objave

 

Držali smo pesti, navijali, šteli točke, gole in merili rezultate v preostalih šestih disciplinah 10. policijskih iger.

Rezultati prvega tekmovalnega dne so že znani, rezultati drugega tekmovalnega dne pa so naslednji …

 

borba

V ju-jitsu borbah se je letos pomerilo 27 tekmovalcev iz 8 ekip v šestih kategorijah. V kategoriji do 62 kg je bil najboljši Matej Kolarič iz PU Ljubljana, v kategoriji do 69 kg Metod Jerman iz PU Novo mesto, v kategoriji do 77 kg Bojan Popovič iz PU Ljubljana, v kategoriji do 85 kg Mehmed Telalovič iz PU Ljubljana, v kategoriji do 94 kg Sandi Hotko iz PU Krško in v kategoriji nad 94 kg Mihael Ilc iz PU Ljubljana. Najboljša ekipa je bila iz PU Ljubljana.

Ju-jitsu (borbe) – rezultati 

 

 mnogobojV Vadbenem centru Gotenica se je v policijskem mnogoboju, kjer med nekajkilometrskim tekom z ovirami vmes dvakrat streljajo, pomerilo 13 tekmovalk in 48 tekmovalcev iz 15 ekip, v dveh ženskih in treh moških kategorijah. V kategoriji do 35 let je bila najboljša predstavnica nežnejšega spola Alenka Radej iz Centra za varnost in zaščito, v kategoriji nad 35 let pa Zdenka Pušnik iz PU Celje. V kategoriji do 30 let je bil najboljši Boris Fluher iz Specialne enote, v kategoriji do 40 let Severino Ogrizek iz PU Maribor in v kategoriji nad 40 let Ludvik Miklavžin iz Specialne enote. Najboljša ekipa je bila ekipa Specialne enote.

Policijski mnogoboj – rezultati 

 

Z zračno puško je streljalo 35 tekmovalk in 55 tekmovalcev iz 18 ekip. Najboljša predstavnica nežnejšega spola je bila Renata Oražem Vršič iz Specialne enote, najboljša ženska ekipa pa ekipa PU Krško. Med moškimi je bil najboljši Sašo Korbar iz ekipe Ministrstva za notranje zadeve, med moškimi ekipami pa ekipa Zveze klubov Maksa Perca.

Streljanje z zračno puško – rezultati 

 

sah_posamicno

V šahovskih dvojicah se je pomerilo 46 šahistov iz 18 ekip, najboljši med njimi je bil Martin Aljančič iz Uprave kriminalistične policije.

 

Šah (posamično) – rezultati 

 

 

 

nogomet-splosnoV nogometu je letos sodelovalo 14 ekip, najboljša pa je bila ekipa PU Postojna.

 

Nogomet - rezultati 

 

 

 

 

odbojkaV odbojki na mivki je letos sodelovalo 13 ekip, najboljša pa je bila ekipa PU Koper.

 

Odbojka na mivki – rezultati 

 

 

 


Čestitamo!