Sorodne objave

 

Danes, 28. avgusta, je v policiji potekal še zadnji sestanek delovne skupine, ki bo skrbela za nemoten potek varovanja evropskega prvenstva v košarki. Člane delovne skupine je pozdravil tudi generalni direktor policije Stanislav Veniger.

IMG 5898

Člani delovne skupine, ki prihajajo iz vseh osmih policijskih uprav ter nekaterih služb ministrstva in generalne policijske uprave, so pregledali uspešnost dosedanjih aktivnosti policije glede varovanja košarkarskega evropskega prvenstva in opredelili naslednje naloge. Določili so enotno kontaktno točko za izmenjavo informacij, člani delovne skupine pa so bili seznanjeni tudi s podrobnostmi s sestanka z organizatorjem prvenstva.

IMG 5880

Generalni direktor policije Stanislav Veniger in direktor Uprave uniformirane policije mag. Srečko Jarc


Sestanka delovne skupine se je udeležil tudi generalni direktor policije Stanislav Veniger. Ta je vse člane, ki že nekaj mesecev skrbno načrtujejo naloge varovanja in so tesno vpeti v zagotavljanje nemotenega poteka prvenstva, pohvalil za njihovo prizadevno in zavzeto delo. Kot je dejal, si želi, "da bi bilo prvenstvo varno tako za udeležence prvenstva kot tudi domače in tuje obiskovalce, saj jim bo le tako ostalo v lepem spominu. Nenazadnje bo dobro opravljeno policijsko delo prispevalo k ugledu prvenstva pa tudi naše države."

zoga je za igro

 

Skupaj poskrbimo za varen obisk Eurobasketa 2013 - nasveti in opozorila policije

 

Preberite tudi:

Nasilja in nestrpnosti na športnih prireditvah ne toleriramo! - sporočilo za javnost (6. maj 2013)