Sorodne objave

 

Nekdanji generalni direktor policije Simon Velički je danes, 8. oktobra 2018, tudi uradno predal posle vršilki dolžnosti generalnega direktorja policije mag. Tatjani Bobnar, ki jo je Vlada Republike Slovenije na to mesto imenovala s 5. oktobrom 2018.

Bobnarjeva se je Veličkemu zahvalila za korektno sodelovanje v minulem obdobju in izpostavila, da bo skupaj s sodelavci nadaljevala že zastavljeno delo; številne projekte, ki so usmerjeni k učinkovitemu zagotavljanju varnosti ljudi v državi, kot tudi projekte, vezane na izboljševanje pogojev dela zaposlenih v policiji.

IMG 2549

Kot karierna policistka je v minulih letih nabrala obilo dragocenih izkušenj z različnih področij dela, zato verjame, da bo v sodelovanju z ekipo odličnih sodelavcev tudi v prihodnje uspešno reševala zahtevne izzive, s katerimi se policija trenutno srečuje: od migracijskih do različnih varnostnih vprašanj. Kot je še izpostavila, bosta strokovnost in zakonitost še naprej ključni vodili njenega delovanja, in dodala, da na koncu štejejo zgolj rezultati.

Velički je Bobnarjevi, ki je bila pred tem imenovanjem tudi njegova namestnica, zaželel veliko uspehov pri njenem delu.
IMG 2551