Sorodne objave

 

Policijska akademija razpisuje obdobno izpopolnjevanje občinskih redarjev, ki se začne 6. junija 2011. Občinske uprave pa morajo svoje redarje na to izpopolnjevanje prijaviti vsaj 30 dni prej.

Na podlagi 21. člena Zakona o občinskem redarstvu (Ur. l. RS, št. 139/2006) Policijska akademija razpisuje izvedbo

obdobnega izpopolnjevanja občinskih redarjev.


Čas in kraj izvajanja

Obdobno izpopolnjevanje občinskih redarjev se bo začelo 6. 6. 2011, v prostorih Policijske akademije, Rocenska 56, 1211 Ljubljana – Šmartno.


Vključitev v izpopolnjevanje

V Program obdobnega izpopolnjevanja se lahko vključi kandidat, ki je opravil preizkus strokovne usposobljenosti za opravljanje del in nalog občinskega redarje-ke, ter se s tem usposobil za opravljanje del in nalog občinskega redarja-ke.


Način prijave

Prijavo mora vložiti odgovorna oseba občinske uprave, pri kateri je kandidat zaposlen, najmanj 30 dni pred datumom, določenim za začetek obdobnega izpopolnjevanja. Pošlje naj jo na naslov Policijska akademija, Rocenska 56, 1211 Ljubljana - Šmartno, ali na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pri prijavi naj se pod zvezo sklicuje na "Občinski redar – obdobno izpopolnjevanje".

Prijava mora vsebovati izpolnjen obrazec za prijavo, ki vsebuje:

  • podatke o prijavitelju (naziv, naslov, ime in priimek odgovorne osebe, telefon in e-naslov),
  • podatke o kandidatu (ime, priimek, EMŠO, kraj rojstva, naslov, telefon in e-naslov).


Obrazec za prijavo na obdobno izpopolnjevanje 


Prijava na obdobno izpopolnjevanje pomeni tudi prijavo na preizkus znanja, ki je organiziran vsaj štirinajst dni po zaključenem izpopolnjevanju.

O izbiri bomo kandidate pisno obvestili in jih z vabilom povabili na izpopolnjevanje. Kandidatom, ki bodo izrazili potrebo po namestitvi, bo ta omogočena v objektih Ministrstva za notranje zadeve, skladno s prostorskimi zmogljivostmi.

Policijska akademija je omejila vpis na 20 kandidatov. Če bo prijavljenih več kandidatov, bomo določili nove termine izpopolnjevanja in jih tudi javno objavili. Če ne bo prijavljenih vsaj 13 kandidatov, izpopolnjevanja ne bomo izvedli.

Program obdobnega izpopolnjevanja občinskih redarjev obsega 32 ur (4 dni). Kandidati morajo po končanem izpopolnjevanju pristopiti še k preizkusu znanja.

Dodatne informacije o razpisu lahko dobite pri policijski inšpektorici Slavici Gostiša na telefonski številki 01 514 70 76.