Sorodne objave

 

Policisti Policijske uprave Celje so med včerajšnjim poostrenim nadzorom cestnega prometa preverjali, ali vozniki spoštujejo omejitve, pri tem pa ujeli neodgovornega voznika, ki je v Rimskih Toplicah vozil kar 108 km/uro in tako prekoračil dovoljeno hitrost v naselju za skoraj 60 km/uro. Ostal je brez vozniškega dovoljenja, plačati pa bo moral tudi 1.2000 evrov kazni.

IMG 4084 2 hitrost radar

Policisti so v poostrenem nadzoru sicer zaznali petnajst kršitev. Štirinajstim kršiteljem so izdali plačilne naloge. Zoper neslavnega rekorderja, ki je v Rimskih Toplicah z objestno vožnjo ogrožal ne le svoje življenje, temveč predvsem življenja naključnih mimoidočih, pa so podali obdolžilni predlog in mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje. Za opisani prekršek je predpisana globa v višini 1.200 evrov in 18 kazenskih točk.

V tem času, ko so bolnišnice in zdravstveno osebje že tako zelo obremenjeni s trenutno situacijo zaradi razširjenosti koronavirusa, znova pozivamo vse udeležence v cestnem prometu, naj bodo pri vožnji še posebej strpni in previdni. Naj skrbijo za svojo varnost in varnost vseh ostalih udeležencev. V tem času je izjemnega pomena, da pazimo drug na drugega tudi v cestnem prometu.

Povezane vsebine

Ceste naj bodo prostor solidarnosti, ne objestnega ravnanja