Sorodne objave

 

Ob dnevu spomina na žrtve prometnih nesreč je Policijska postaja Velenje v sodelovanju s SPV Mestne občine Velenje v soboto, 11. novembra, organizirala preventivno akcijo na temo varnosti v prometu. Preventivna aktivnost je sovpadala s koncertom Policijskega orkestra v okviru abonmaja Pihalnega orkestra Premogovnika Velenje.

20171111 182135

Tako so policisti velenjske policijske postaje v avli glasbene šole Fran Korun Koželjski v Velenju pripravili kotiček s preventivnimi vsebinami o prometni varnosti. Obiskovalci so si lahko ogledali kratke preventivne filme, ki so bili za ta namen izdelani na policijski postaji. Obiskovalcem so policisti delili preventivno gradivo, odsevne trakove in kresničke, da bodo bolj vidni v zimskih dneh.

20171111 185646

Predstavniki medpodjetniškega izobraževalnega centra so skupaj s SPV pripravili simulator varne vožnje, na katerem so lahko obiskovalci preizkusili svojo vožnjo po ulicah Velenja, še poseben izziv je predstavljalo velenjsko glavno krožišče, ki mnogim voznikom povzroča preglavice. Za piko na i pa so lahko obiskovalci uživali ob zvokih Policijskega orkestra, ki jim je pripravil nepozaben vrhunski koncert. Policijske glasbenike so obiskovalci na koncu nagradili z bučnim aplavzom.

20171111 205011

Vsem sodelujočim se iskreno zahvaljujemo, hkrati pa si želimo še veliko takšnih prireditev, ki se resnično dotaknejo slehernega obiskovalca.