Sorodne objave

 

V prostorih ankaranske občine, na Regentovi ulici v Ankaranu, je danes, 4. julija 2022, zaživela nova policijska pisarna. Policijska pisarna Ankaran je sicer dislocirana enota koprske policijske postaje.

BI8A4896

Policijska pisarna je plod nadgradnje dobrega sodelovanja koprske policijske uprave in PP Koper z lokalno skupnostjo v Ankaranu.

BI8A5254

Pisarna bo odprta vsak ponedeljek in sredo med 9. in 12. uro, policisti PP Koper pa bodo občanom v policijski pisarni predvsem svetovali in odgovarjali na vprašanja glede varnosti, od njih sprejemali obvestila in informacije ter izvajali druga opravila, ki niso neposredno vezana na interventno delo policije.

V nujnih primerih, ki zahtevajo takojšnje ukrepanje policije, pa bo treba tudi v prihodnje najprej poklicati interventno telefonsko številko policije 113 ali Policijsko postajo Koper na telefonsko številko (05) 611 67 00.

BI8A4999

Policijsko pisarno sta s simboličnim prerezom traku otvorila župan Občine Ankaran Gregor Strmčnik in vodja Sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Koper Jure Griljc.

Povezane vsebine

Policijske enote na območju Policijske uprave Koper

Foto: Jakob Bužan