Sorodne objave

 

V nedeljo, 7. februarja 2016, so bili policisti Policijske postaje Sežana s strani izolske bolnišnice obveščeni o udeležbi pešca v prometni nesreči, v kateri si je zlomil roko. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je do prometne nesreče prišlo v popoldanskem času v soboto, 6. februarja, in sicer v Sežani, za stavbo pošte.

Pešec je hodil mimo parkiranih vozil, ko je neznani voznik s sivim vozilom zapeljal vzvratno iz parkirnega boksa in pri tem z zadnjim delom vozila trčil v pešca, ki je padel. Voznik je sicer pristopil do pešca, vendar ta ni tožil za bolečinami, prav tako si udeleženca prometne nesreče nista izmenjala podatkov. Kraj nesreče sta oba brez prijave policiji zapustila. Pešec je zaradi bolečin naslednji dan obiskal bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da ima zlom kosti v roki.

 

Glede na stopnjo poškodbe je policija dolžna obravnavati prometno nesrečo, zato prosimo voznika vozila, ki je bil udeležen v prometni nesreči, da policiji sporoči potrebne podatke o prometni nesreči. Prav tako prosimo za podatke tudi morebitne očividce prometne nesreče. Podatke lahko sporočijo na Policijsko postajo Sežana (Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  ali (05) 707 15 00) ali na interventno telefonsko številko policije 113.