Sorodne objave

 

Tudi na območju Policijske uprave Kranj je prišlo do nekaterih kadrovskih sprememb. 20. februarja 2013 so se zamenjali komandirji škofjeloške, radovljiške in tržiške policijske postaje.

Mag. Janez Šuštar, dosedanji komandir Policijske postaje Škofja Loka, je začel z delom na delovnem mestu komandirja Policijske postaje Radovljica. Šuštar je škofjeloško policijsko postajo vodil od leta 2004. Pred tem je bil pomočnik komandirja na Postaji prometne policije Kranj, naloge policije pa je kot policist opravljal še na Policijski postaji Kranj, na bivšem mejnem prehodu Ljubelj, na Postaji prometne policije Kranj in na bivšem Uradu za varnost in zaščito, sedaj Centru za varovanje in zaščito v UPS GPU.

slika1zm

Z leve: Simon Velički, Sašo Eniko, mag. Janez Šuštar, Andrej Zakrajšek


Naloge komandirja Policijske postaje Škofja Loka je z 20. februarjem prevzel Sašo Eniko, dosedanji policijski inšpektor v Sektorju uniformirane policije na PU Kranj. Eniko ima enajst let delovnih izkušenj. Naloge policije v sektorju je opravljal od leta 2010, pred tem pa je bil kriminalist na Policijski postaji Kranj.

slika2zm

Z leve: mag. Janez Šuštar, Boštjan Lenček


Funkcijo komandirja Policijske postaje Tržič pa je včeraj prevzel Boštjan Lenček, dosedanji pomočnik komandirja na Policijski postaji Radovljica. Lenček je po premestitvi Draga Hlastana v Sektor kriminalistične policije na Policijski upravi Kranj po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil Policijsko postajo Radovljica, sicer pa ima štiriletne vodstvene delovne izkušnje. Pred prevzemom funkcije komandirja je delal še na bivšem Oddelku milice Kranjska Gora, od leta 1991 pa je bil na Policijski postaji Radovljica policist, vodja policijskega okoliša in pomočnik komandirja.