Sorodne objave

 

Policisti Policijske postaje Zagorje ob Savi so 17. septembra 2016 v popoldanskih urah sodelovali na prireditvi Evropski teden mobilnosti 2016 - Zagorje kolesari, ki je potekala na mestnem trgu. Prireditve, na kateri so sodelovali tudi člani Kolesarskega kluba Zagorska dolina in člani Društva prijateljev mladine Zagorje, se je udeležilo okoli 200 obiskovalcev.

Teden mobilnosti 01.zm

Policisti so udeležence seznanjali s preventivnimi nasveti ter razdeljevali gradiva za večjo varnost v cestnem prometu (varnost pešcev, varna vožnja s kolesi in motorji, uporaba varnostne čelade in pasu v vozilih …) ter predstavili poklic policista.

Teden mobilnosti 02.zm

Teden mobilnosti 03.zm

Obiskovalci so si lahko ogledali opremo, ki jo uporabljajo policisti pri svojem delu, preizkusili delovanje merilnika hitrosti in elektronskega alkotesta. Prav tako so policisti zainteresiranim posameznikom odgovarjali na vprašanja o različnih področij policijskega dela. Mladi obiskovalci pa so pokazali največ zanimanja predvsem za opremo policistov.

Teden mobilnosti 04.zm

Obiskovalci in organizatorji prireditve so bili s predstavitvijo policistov zelo zadovoljni in so se jim za sodelovanje tudi pisno zahvalili.


Foto: Klemen Vukič