Sorodne objave

 

V ponedeljek, 10. oktobra 2022, sta se na območju PU Maribor zgodili dve prometni nesreči, ena pred UKC Maribor in druga pri naselju Bistrica ob Dravi. Očividce prosimo za pomoč pri razjasnitvi okoliščin.

Ob 12. uri se je pri infekcijskem oddelku UKC Maribor zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena pešec in voznik manjšega tovornega vozila bele barve z modro ponjavo. Pri tem je pešec padel po tleh in se hudo poškodoval. Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče naprošamo morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko (02) 450 20 30 ali 113 oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije na Ptujski cesti 117 v Mariboru.

Isti dan se je ob 16.35 na dvosmerni kolesarski poti (kolesarski koridor 4 - Laznica), v bližini hiše z naslovom Ruška cesta 4, izven naselja Bistrica ob Dravi zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena otrok kot pešec in neznani kolesar. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo neznanega kolesarja in morebitne očividce, da pokličejo na telefonsko številko (02) 450 20 30 ali 113 oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije na Ptujski cesti 117 v Mariboru.