Sorodne objave

 

V Mariboru ste se 31. marca 2013 pozno popoldne zgodili dve prometni nesreči z materialno škodo. Zaradi razjasnitve okoliščin prometnih nesreč policisti naprošajo morebitne očividce za pomoč.

Prva nesreča se je zgodila okoli 17.20 v semaforiziranem križišču Meljske ceste in izvoza s hitre ceste H2. Udeležena sta bila voznica osebnega avtomobila Renault scenic, bele barve, in voznik osebnega avtomobila Opel corsa, sive barve.

Druga nesreča se je zgodila okoli 18.35 v križišču Prečne in Kosovelove ulice. Udeležena sta bila voznik kombiniranega vozila Mercedes-Benz vito, rdeče barve, in voznik osebnega avtomobila Peugeot 208, modre barve. Voznik kombiniranega vozila, ki je poškodovano po sprednji strani, je po trčenju z vozila snel registrske tablice in se odpeljal v smeri Lovske ulice.


Zaradi razjasnitve okoliščin obeh prometnih nesreč policisti naprošajo morebitne očividce, naj se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117, Maribor, ali pokličejo na telefonsko številko 02 450 20 30 ali 113 ali na anonimni telefon 080 1200.