Sorodne objave

 

Meddinstitucionalna skupina za preprečevanje nasilja v družini Pomurje, v kateri sodelujemo tudi predstavniki Policijske uprave Murska Sobota, se je izmed 84 prijavljenih kandidatov za evropsko nagrado za socialne storitve za letošnje leto uvrstila v ožji izbor šestih. Do 28. oktobra 2022 lahko tudi vi oddate svoj glas podpore.

foto skupina predstavitev

Medinstitucionalno skupino za preprečevanje nasilja v družini Pomurje poleg pomurskih policistov sestavljajo še predstavniki Centra za socialno delo Pomurje in predstavniki Zdravstvenega doma Murska Sobota. Namen skupine je osveščanje strokovne in laične javnosti o problematiki nasilja v družini, posebnosti takšnega preventivnega pristopa pa so medinstitucionalno sodelovanje, prilagajanje delovanja ciljnim skupinam ter odzivanje na aktualno problematiko na področju nasilja v družini.

Skupina se na razpisu za evropsko nagrado za socialne storitve za leto 2022 poteguje za nagrado v kategoriji dobrih praks sodelovanja. Njeno predstavitev si lahko ogledate na spletni strani European Social Services Awards, v rubriki Collaborative Practice.

Svoj glas podpore pa lahko oddate neposredno na podstrani ESSA 2022 vote.

Glasujete lahko do 28. oktobra 2022, do 12. ure.