Sorodne objave

 

Včeraj, 15. junija 2020, so ob 20.48 policiste Operativno-komunikacijskega centra PU Nova Gorica obvestili o prometni nesreči na območju Vipave. V nesreči sta bila udeležena mlajši kolesar, otrok, ki se je lažje poškodoval, in neznana voznica neznanega osebnega avtomobila.

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je kolesar okoli 18.30 pripeljal iz Gradišča pri Vipavi po levi strani vozišča Cankarjeve ulice v Vipavi in zapeljal čez grbino. V tistem trenutku je z regionalne ceste Vipava–Ajdovščina pripeljala neznana voznica osebnega avtomobila neznanih registrskih številk, bele ali sive barve, ki je z levim vzvratnim ogledalom zadela desno roko mlajšega kolesarja. Po trčenju je otrok z glavo udaril v podporni zid in nato padel po vozišču. Pri tem je utrpel lahko telesno poškodbo.

Neznana voznica se je nato na kraju prometne nesreče ustavila in otroku nudila potrebno pomoč, zatem pa odpeljala v smeri naselja Gradišče pri Vipavi. Kasneje je bila zdravniška pomoč otroku nudena v Zdravstvenem domu Ajdovščina, kjer je bilo ugotovljeno, da se je v nezgodi lažje poškodoval.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče prometni policisti pozivajo udeleženo voznico neznanega avtomobila in vse, ki bi lahko policiji glede prometne nesreče nudili koristne informacije, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici) ali pokličejo na številko postaje (05) 393 41 00 oz. pišejo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.