Sorodne objave

 

Policisti Policijske postaje Idrija so danes, 9. februarja 2021, dobili novega komandirja, Bojana Bizjaka. Vodenje policijske postaje mu je predal dosedanji komandir Robert Feltrin, ki je Policijsko postajo Idrija vodil natanko eno desetletje, z današnjim dnem pa prevzel dela in naloge v Sektorju uniformirane policije na Policijski upravi Nova Gorica.

Foto1 novkomandirPPIdrijaBojanBizjak

Novi komandir na PP Idrija Bojan Bizjak je bil od leta 2004 zaposlen v Sektorju kriminalistične policije na PU Nova Gorica. V 33 letih poklicne kariere v policijskih vrstah je delal na različnih delovnih področjih; in sicer je opravljal naloge policista, vodje patrulje, vodje izmene na Postaji prometne policije Nova Gorica, pomočnika komandirja nekdanjega policijskega oddelka v Šempetru pri Gorici in nazadnje delo v Sektorju kriminalistične policije.

Foto3 medprimopredajoposlov

Ob primopredaji poslov je Tomaž Rutar iz Službe direktorja PU Nova Gorica dosedanjemu komandirju Robertu Feltrinu izrekel priznanje za korektno in uspešno službovanje na idrijski policijski postaji, obema pa zaželel veliko nadaljnjih uspehov na novi poklicni poti.

Foto4 nekdanjikomandirPPIdrijaRobertFeltrin