Sorodne objave

 

V petek, 8. aprila, se je okoli 8. ure na prehodu za pešce v Ajdovščini zgodila prometna nasreča, v kateri je bil huje poškodovan mlajši pešec (otrok).

Otrok je hodil po Bevkovi ulici iz smeri tamkajšnje šole. V križišču z ulico Pot v Žapuže je otrok prečkal prehod za pešce, na katerem promet ni urejen s svetlobnimi prometnimi znaki. V tistem trenutku je z njegove desne strani pripeljal neznani voznik neznanega rumenega osebnega avtomobila, ki otroku ni omogočil varnega prečkanja vozišča, ko je ta že bil na prehodu za pešce.

Otrok je odskočil nazaj in tako preprečil nesrečo oz. povoženje, pri tem pa padel in se telesno poškodoval (sum zloma leve roke); med njim in voznikom avtomobila ni prišlo do stika. Kasneje je zdravniško pomoč poiskal v bolnišnici v Šempetru pri Gorici.

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče policisti Postaje prometne policije Nova Gorica pozivajo neznanega voznika in vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nesreče, da se zglasijo na Postaji prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici) ali pokličejo na številko postaje (05) 393 41 00 oz. pišejo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Lahko se zglasijo tudi na kateri koli drugi najbližji policijski postaji oz. pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.