Sorodne objave

 

V torek, 30. maja 2023, se je okoli 6.50 v Šempetru pri Gorici, v ulici Polje, zgodila prometna nesreča, ko je osebno vozilo na prehodu za pešce zbilo pešca.

Po prvih zbranih podatkih je slednji na prehodu za pešce prečkal cesto. Pri tem mu je z njegove leve strani po cesti pripeljala neznana voznica belega osebnega avtomobila znamke Renault Clio in ga oplazila z desnim vzvratnim ogledalom avtomobila. Takoj zatem se je voznica z avtomobilom zaustavila in se po krajšem pogovoru s pešcem, ki takrat ni potreboval pomoči, odpeljala v smeri Vrtojbe. Pešec je naslednjega dne oz. včeraj, 31. maja, zaradi lažjih poškodb oz. bolečin poiskal zdravniško pomoč v šempetrski bolnišnici. Okoliščine prometne nesreče policisti še preiskujejo.

KrajprometnenesreceSG

Kraj prometne nesreče

Z namenom razjasnitve vseh okoliščin policisti Postaje prometne policije Nova Gorica zaprošajo vse morebitne očividce, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede prometne nezgode, da to sporočijo na telefonsko številko postaje (05) 393 41 00 oz. se tam osebno zglasijo (prometne policiste (Žnidaršičeva ulica 17, Šempeter pri Gorici) ali pišejo na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Pokličejo lahko tudi znano interventno številko policije 113. Poziv velja tudi voznici udeleženega osebnega vozila.