Sorodne objave

 

Novogoriški policisti so danes, 25. septembra 2009, v sodelovanju z Osnovno šolo Ledine v Novi Gorici ponovno izvedli preventivno akcijo Vozniki, spet smo na cesti.

Namen akcije je opozoriti voznike, da morajo biti z začetkom novega šolskega leta, še posebej v okolici osnovnih šol, vrtcev in drugih šolskih ustanov, še posebej pozorni na najmlajše udeležence v cestnem prometu. Osnovna ideja je, da otroci nagradijo voznike, ki spoštujejo cestnoprometne predpise. 

foto2

Vodjem policijskih okolišev Policijske postaje Nova Gorica Robertu Horvatu, Danilu Kotniku in Marjanu Pircu se je v Novi Gorici pod budnim očesom učiteljev tokrat pridružilo 67 učencev drugih razredov OŠ Ledine. Vsakemu vozniku, ki je spoštoval cestnoprometne predpise in so ga ustavili policist, so otroci izročili risbico in simbolično darilo - jabolko, s katerim so se mu zahvalili za izkazano pozornost.

foto3

V sodelovanju z lokalnimi skupnostmi smo z akcijo Vozniki, spet smo na cesti na območju PU Nova Gorica sicer začeli že leta 2004. Kot vsa leta dosle so ustavljeni vozniki tudi letošnjo preventivno akcijo novogoriških policistov zelo dobro sprejeli.

gasilskiposnetek