Sorodne objave

 

Vodenje Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica je 1. marca 2013 po pooblastilu generalnega direktorja policije prevzel Fabjan Kontestabile, dosedanji vodja Službe direktorja Policijske uprave Nova Gorica, ki bo delo vodil do zasedbe delovnega mesta oz. do preklica.

1

Direktor uprave Alojzij Mohar, dosedanji vodja kriminalistične policije Milovan Ipavec in novi vodja Fabjan Kontestabile

 

Dosedanji vodja Sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica Milovan Ipavec, ki je naloge vodje novogoriške kriminalistične policije  opravljal od začetka leta 1989, se je namreč z 28. februarjem upokojil.

V novogoriški Policijski upravi je 28. februarja 2013 potekala primopredaja poslov, ki se je je udeležil tudi direktor uprave Alojzij Mohar. Ob tej priložnosti se je Mohar dosedanjemu vodji kriminalistične policije Milovanu Ipavcu zahvalil za dolgoletno delo in mu izrekel priznanje za njegovo korektno in uspešno službovanje ter pripadnost Policiji, novemu vodji pa je zaželel obilo uspehov.