Sorodne objave

 

Na Policijski upravi Nova Gorica vas vabimo, da se nam pridružite na prireditvi ob zaključku preventivne akcije Varno na poti v šolo, ki bo v sredo, 2. decembra 2009, ob 11. uri v Slovenskem narodnem gledališču (rotundi).

Najboljših 25 avtorjev, ki so sodelovali v likovnem natečaju Varno na poti v šolo, bomo nagradili, njihova dela pa razstavili. Tudi letos smo namreč za učence nižjih razredov severnoprimorskih osnovnih šol razpisali likovni natečaj, katerega cilj je osveščanje otrok o varni udeležbi v cestnem prometu. Nagrajena likovna dela bodo v rotundi Slovenskega narodnega gledališča razstavljena od 30. novembra do 6. decembra 2009.

zmanjsana1

V okviru iste zaključne prireditve bomo podelili nagrade tudi 10 izžrebanim učencem 1. razredov osnovnih šol na območju PU Nova Gorica, ki so z nagradnimi kuponi sodelovali pri pobarvanki Varno na poti v šolo in domov.

Najmlajše bosta na prireditvi pozdravila in jim podelila praktične nagrade direktor PU Nova Gorica Alojzij Mohar in podžupanja Mestne občine Nova Gorica mag. Darinka Kozinc,  Na prireditvi pa bo navzoče pozdravil tudi v. d. direktorja Slovenskega narodnega gledališča Nova Gorica mag. Jožko Čuk. Za bogat kulturni program bodo poleg učencev OŠ Milojke Štrukelj iz Nove Gorice poskrbeli tudi člani kvarteta Policijskega orkestra

zmanjsana3

V okviru likovnega natečaja je na policijsko upravo svoja likovna dela poslalo 109 tretješolcev. Pri izboru najboljših likovnih del mladih umetnikov 13. novembra so sodelovali mentor in mentorice likovne vzgoje iz OŠ Milojke Štrukelj, OŠ Frana Erjavca iz Nove Gorice in OŠ Ivana Roba iz Šempetra pri Gorici, pa tudi policijski inšpektor na policijski upravi Janko Mencinger.