Sorodne objave

 

Včeraj, 8. oktobra 2014, se je okoli 15.20 v krožnem križišču v Novi Gorici zgodila prometna nesreča s pobegom, v kateri sta bila udeležena dva voznika osebnih avtomobilov.

Po sedanjih ugotovitvah je 24-letni italijanski voznik avtomobila znamke BMW 530D peljal iz smeri Rožne Doline proti Novi Gorici. Ko se je približeval krožnemu križišču (v neposredni bližini novogoriškega nakupovalnega centra Qlandia), je nekoliko zmanjšal hitrost, za njim pa je takrat vozil zaenkrat še neznani voznik avtomobila znamke VW Lupo (črne barve in neznanih registrskih številk), ki je zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v zadnji del njegovega osebnega vozila. Po trčenju med osebnima voziloma je neznani voznik avtomobila znamke VW Lupo odpeljal s kraja prometne nesreče ne da bi oškodovancu nudil podatke. V prometni nesreči sicer ni bil poškodovan nihče, na osebnem vozilu 24-letnega voznika (oškodovanca) pa je nastala manjša materialna škoda.

Da bi razjasnili vse okoliščine prometne nesreče, policisti Policijske postaje Nova Gorica prosijo neznanega voznika avtomobila znamke VW Lupo in vse morebitne očividce, ki bi lahko Policiji nudili koristne informacije, da se zglasijo na Policijski postaji Nova Gorica (Sedejeva 11 ali telefon (05) 303 44 00 ali e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) ali kateri koli drugi policijski postaji oz. pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 12 00.