Sorodne objave

 

Policisti Policijske postaje Nova Gorica so 9. oktobra 2015 na območju naselja Šempas ponovno izvedli vsakoletno preventivno akcijo pod sloganom Vozniki, spet smo na cesti! Akcijo so organizirali v sodelovanju z Osnovno šolo Šempas, in sicer za učence drugih razredov.

Tako kot prejšnja leta je bil tudi letošnji namen akcije novogoriških policistov opozoriti voznike in druge udeležence v cestnem prometu, da morajo biti zaradi začetka novega šolskega leta pozorni na najmlajše udeležence v cestnem prometu, še posebej v okolici osnovnih šol, vrtcev in drugih šolskih ustanov.

Foto1asd.zm

V sklopu akcije so otroci vsakemu vozniku, ki ga je ustavil policist in je spoštoval cestnoprometne predpise, izročili risbico s prometno vsebino ter se jim na tak način zahvalili za izkazano skrb.

foto2.zm

Vodjem policijskih okolišev Tanji Verč Velikonja, Andreju Rožiču, Danilu Mlakarju in policistki Katji Ipavec s Policijske postaje Nova Gorica se je v Šempasu pridružilo še 36 učencev drugih razredov osnovne šole iz Šempasa pod budnim očesom njihovih učiteljic. Po besedah vodje policijskega okoliša PP Nova Gorica Danila Mlakarja so ustavljeni vozniki motornih vozil tudi letos dobro sprejeli preventivno akcijo.

foto4.zm

Preventivna akcija Vozniki, spet smo na cesti! se je na območju Policijske postaje Nova Gorica v sodelovanju z lokalnimi skupnostmi začela izvajati že pred enajstimi leti.

foto5skupinskiposnetek.zm