Sorodne objave

 

V nedeljo, 30. novembra 2015, so policisti v Novi Gorici,0 v križišču med Sedejevo ulico in Vojkovo cesto, obravnavali prometno nesrečo s pobegom, v kateri je bila ena oseba telesno poškodovana.

Po sedanjih ugotovitvah je mladoletna peška okoli 7. ure zjutraj v omenjenem križišču pri zeleni luči na prehodu za pešce prečkala Vojkovo cesto, in sicer iz smeri Sedejeve ulice na Kidričevo ulico. V tistem trenutku pa je iz smeri Solkana pripeljal zaenkrat še neznani voznik, ki je z osebnim avtomobilom zadel peško. Ta se je zaradi udarca lažje telesno poškodovala. Neznani voznik osebnega vozila je po prometni nesreči odpeljal naprej, ne da bi se ustavil, proti krožnemu križišču v smeri Kromberka oz. Rožne Doline. Poškodovana peška pa je kasneje poiskala zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu Nova Gorica.

Da bi razjasnili vse okoliščine prometne nesreče, policisti Policijske postaje Nova Gorica (Sedejeva 11, telefon (05) 303 44 00, e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) pozivajo zaenkrat še neznanega voznika avtomobila kot tudi vse morebitne očividce, ki bi lahko Policiji nudili koristne informacije o prometni nesreči, naj se zglasijo na Policijski postaji Nova Gorica ali na najbližji policijski postaji oz. pokličejo na interventno številko policije 113  ali anonimni telefon policije 080 12 00.