Sorodne objave

 

Na hitri cesti med Ajdovščino in Vipavo je včeraj zjutraj, 7. decembra, prišlo do prometne nesreče, v kateri se je poškodoval 33-letni voznik osebnega avtomobila. Nesrečo je povzročil led, ki je padel z doslej že neznanega tovornega vozila.

Policisti PU Nova Gorica včeraj ob 7.14 obveščeni o prometni nesreči. 33-letni voznik osebnega vozila je vozil po hitri cesti H4 v smeri proti Ljubljani. Med Ajdovščino in Vipavo je z nasprotne strani pripeljalo neznano tovorno vozilo, s katerega je padel led. Led je padel na pokrov motorja osebnega avtomobila in nato skozi vetrobransko steklo v avto, kar je vozniku poškodovalo obraz.

Poškodovanega voznika so ajdovski reševalci odpeljali na zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, teža njegovih poškodb zaenkrat še ni znana. Policistom in reševalcem so včeraj na kraju pomagali tudi gasilci GRC Ajdovščina. Policisti Postaje prometne policije Nova Gorica okoliščine prometne nesreče še preiskujejo. 

Pozivamo morebitne priče oz. vse, ki bi lahko nudili koristne informacije ter voznika navedenega tovornega vozila, naj se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Lahko pa pokličejo tudi neposredno na novogoriško postajo prometne policije: Žnidaršičeva ulica 17, 5290 Šempeter pri Gorici, telefon: 05 393 41 00, e-mail:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

02-VarnaZimskaVoznja

Vozniki, pred vožnjo dobro očistite vsa stekla in poskrbite, da se z vozila ne bodo raztresali sneg, led, voda ali druge snovi!

Več nasvetov in priporočil na spletni strani policije: Varna zimska vožnja