Sorodne objave

 

Delovno mesto načelnika Policijske postaje Trebnje je 15. februarja 2022 zasedel Duško Jevtič, dosedanji pomočnik načelnika Policijske postaje Krško.

DirektorOgulin cestita Jevticu 

Ob primopredaji je direktor Policijske uprave Novo mesto Janez Ogulin novemu načelniku čestital za razporeditev na novo delovno mesto in se hkrati zahvalil dosedanjemu načelniku Željku Hvalcu za vodenje enote.

Policijska postaja Trebnje sicer sodi med manjše enote, a ima veliko območje in problematiko, ki zahteva nove pristope za povečanje uspešnosti in učinkovitosti policije v lokalnem okolju. Novi načelnik bo imel veliko izzivov v majhnem, a izkušenem kolektivu ter lokalnem okolju z velikimi pričakovanji in zahtevami.

Z leveJevticOgulinHvalec

Z leve: Duško Jevtič, Janez Ogulin in Željko Hvalec

Duško Jevtič ima bogate operativne in vodstvene izkušnje. Preden je postal načelnik je zadnja leta opravljal delo pomočnika komandirja policijske postaje, začasno že vodil eno policijsko enoto, pred tem pa opravljal različne policijske naloge (policist, vodja patrulja, kriminalist na PP Sevnica, ki meji s Trebnjem, pomočnik komandirja na postaji prometne policije ter nazadnje pomočnik komandirja PP Krško).

levoJevtic desnoHvalec

Željko Hvalec odhaja na nove dolžnosti v Sektor uniformirane policije PU Novo mesto, v Oddelek za splošne policijske naloge.