Sporočila za javnost

Policija vabi zainteresirane kandidate za policiste k sklenitvi delovnega razmerja in vpisu na izobraževanje v višješolski študijski program Policist. Zainteresirani kandidati naj pošljejo vlogo za zaposlitev ter ostale izpolnjene obrazce najkasneje do 8. marca 2018, in sicer tako, kot je navedeno v razpisu.

Te zanima delo v policiji?

Policijsko delo je zahtevno in odgovorno, a tudi lepo in pomembno. Je poslanstvo s plemenitim ciljem. Si tudi ti želiš prispevati k varnosti v svojem okolju? Si želiš dinamičnega, zanimivega in nikoli dolgočasnega delovnika? Si pripravljen na nove naloge, na dodatno izpopolnjevanje znanja in veščin? Na terensko delo, delo ponoči, ob nedeljah in praznikih, v lepem, pa tudi v slabem vremenu, na večje psihične in fizične obremenitve?

Izpolnjuješ pogoje?

Če si torej zdrav, dobro telesno pripravljen ter vzdržljiv za fizične napore in če izpolnjuješ tudi vse formalne pogoje, si dobrodošel. Zato ne oklevaj, prijavi se na razpis!

Pomembno za dijake zadnjega letnika, ki še niso končali šole in pridobili vozniškega izpita

Kandidati, ki do konca razpisnega roka ne bodo izpolnili pogoja glede zahtevane stopnje izobrazbe (V. stopnja izobrazbe) ali vozniškega izpita B-kategorije, imajo možnost, da dokazilo o izpolnjevanju pogoja pošljejo naknadno, najkasneje do 11. julija 2018. 

kandidati zaprisega

Kandidate bomo najprej varnostno preverili in preizkusili

Kandidati, ki izpolnjujejo vse pogoje, bodo uvrščeni v izbirni postopek, znotraj katerega je treba opraviti:

Izbrane kandidate čaka dveletno izobraževanje na Višji policijski šoli

Na podlagi doseženih rezultatov sprejmemo odločitev, katerim kandidatom bomo ponudili zaposlitev.

Z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba o zaposlitvi v Generalni policijski upravi, Policijski akademiji, Višji policijski šoli. Ta pogodba je za določen čas, za čas trajanja izobraževalnega procesa - od 1. oktobra 2018. Po uspešno zaključenem izobraževanju pa bo s kandidati predvidoma sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas.

Pridi na informativni dan v Policijski akademiji

Če želiš izvedeti več o možnostih za zaposlitev in delo v policiji, pridi na informativni dan v Policijski akademiji, ki bo

  • v petek, 9. februarja 2018, ob 10. uri in ob 13. uri, ter
  • v soboto, 10. februarja 2018, ob 10. uri.

Kontakt za dodatna vprašanja

Za dodatne informacije o razpisu lahko vsak delovni dan med 10. in 12. uro pokličete na Urad za organizacijo in kadre:

  • Uršo Kirn Pečnik (telefonska št. 01 428 43 04)
  • Sabino Bernjak (telefonska št. 01 428 50 17)
  • Natašo Stušek (telefonska št. 01 428 40 68)


Povezane vsebine

Zaposlovanje in šolanje v policiji

* Izrazi, ki so v zgornjem besedilu zapisani v moški spolni slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za moške in ženske.