Sorodne objave

 

Vodja policijskega okoliša Policijske postaje Dravograd Marko Prevolčič je skupaj z učiteljem Osnovne šole Šentjanž pri Dravogradu Ernestom Knezom v letošnjem šolskem letu poučeval in vodil ekipo mladih kolesarjev. Kolesarji, stari od 10 do 12 let, ki so tekmovali pod okriljem Avto moto društva Dravograd, so se pod njunim mentorstvom 12. junija 2010 udeležili državnega prvenstva in postali državni prvaki.

2

Člani zmagovalne ekipe


Državno prvenstvo mladih kolesarjev v spretnostni vožnji in poznavanju cestno prometnih predpisov je potekalo v centru varne vožnje Avto moto zveze Slovenije na Vranskem. Med devetimi ekipami iz vse Slovenije je ekipa kolesarjev Avto moto društva Dravograd zmagala in postala državni prvak. Z zmago si je ekipa zagotovila zastopanje Avto moto zveze Slovenije na 25. FIA evropskem prometno-izobraževalnem tekmovanju, ki bo med 24. in 27. septembrom v Skopju.

1

Med tekmovanjem


Za dosežen izjemen uspeh so v prvi vrsti zaslužni tekmovalci, vendar gre pohvala tudi obema mentorjema za njihovo odlično pripravo. Zmaga je svojevrstna vzpodbuda in hkrati velik izziv za prihodnje mesece, ko se bodo skupaj pripravljali na evropsko tekmovanje.


Mladim tekmovalcem čestitamo za izjemen športni dosežek! Želimo jim predvsem zdravja, dobrega počutja in veliko športne sreče!