Sorodne objave

 

Policijska akademija razpisuje preizkus znanja za opravljanje nalog občinskega redarja, ki bo v torek, 7. septembra 2021. Na preizkus se je treba prijaviti najkasneje do 9. avgusta 2021.

Na podlagi 21. člena Zakona o občinskem redarstvu (Ur. l. RS, št. 139/2006 s spremembami) in Pravilnika o strokovnem usposabljanju, obdobnem izpopolnjevanju ter preizkusu znanja občinskih redarjev (Ur. l. RS, št. 48/2014 s spremembami) Policijska akademija razpisuje preizkus znanja za opravljanje nalog občinskega redarja.

Čas in kraj izvajanja preizkusa

Preizkus znanja se bo izvedel v torek, 7. septembra 2021, v Policijski akademiji na Generalni policijski uprabvi, Rocenska 56, 1211 Ljubljana – Šmartno.

Vključitev k preizkusu znanja

K preizkusu znanja lahko pristopi kandidat, ki je uspešno opravil program strokovnega usposabljanja občinskih redarjev in prejel potrdilo o udeležbi na usposabljanju ali kandidat, ki mu je bilo z izdano odločbo izvajalca usposabljanja, strokovno usposabljanje priznano v celoti.

Način prijave

Prijavo mora vložiti odgovorna oseba občinske uprave, pri kateri je kandidat zaposlen, najmanj 30 dni pred datumom, določenim za izvedbo preizkusa znanja. Pošlje jo na naslov Policijska akademija, Rocenska 56, 1211 Ljubljana - Šmartno ali elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Prijavo je treba vložiti najkasneje do 9. avgusta 2021.

Organizator bo na podlagi zbranih prijav kandidate obvestil o datum, uri in kraju opravljanja preizkusa znanja ter sestavi komisije najmanj sedem dni pred izvedbo preizkusa znanja.

Literatura za pripravo na preizkus znanja

Kandidati so s temeljno in dodatno literaturo ter drugimi viri, potrebnimi za pripravo na preizkus znanja, seznanjeni v okviru strokovnega usposabljanja občinskih redarjev.

Dodatne informacije lahko dobite pri policijski inšpektorici Slavici Gostiša (01 514 7076).

Povezane vsebine

Osnovno strokovno usposabljanje in preizkus znanja za opravljanje nalog občinskega redarstva