Sorodne objave

 

Na silvestrski večer sta policistke in policiste, ki so v službi, pozdravila Sanja Ajanović Hovnik, ministrica za javno upravo v funkciji ministrice za notranje zadeve, in mag. Boštjan Lindav, v. d. generalnega direktorja policije. Obiskala sta policiste policijskih uprav Ljubljana in Novo mesto, v Ljubljani pa se jima je pridružila še predsednica Republike Slovenije Nataša Pirc Musar.

20221231 185858

Ministrica Sanja Ajanović Hovnik in v. d. generalnega direktorja policije mag. Boštjan Lindav s sodelavci sta se srečala s policisti Policijske postaje Ljubljana Center, sledil je obisk Operativno-komunikacijskega centra PU Ljubljana.

20221231 182633

Predsednica države Nataša Pirc Musar je voščila policistom Postaje prometne policije Ljubljana.

 20221231 210131

Na novomeški policijski upravi je delegacijo sprejel direktor uprave Janez Ogulin. Najprej so se srečali s policisti PP Novo mesto, ki nocoj opravljajo naloge na območju Novega mesta, obiskali so tudi inšpektorje, ki danes vodijo in koordinirajo delo policistov na območju celotne uprave, in se srečali s policisti OKC PU Novo mesto.

IMG 0480

Na PP Brežice

Vsem policistkam in policistom so se zahvalili za to, da v času, ko večina ljudi praznuje, skrbijo za našo varnost, in jim zaželeli, da ta čas čim prej nadoknadijo s svojimi najbližjimi. Ob tem so jim voščili še vse dobro v letu 2023, da bi bilo varno, zdravo in uspešno.