Sorodne objave

 

Policisti motoristi s Postaje prometne policije Ljubljana so se včeraj, 12. aprila 2010, podali na kondicijsko vožnjo do Maribora in tako na začetku motoristične sezone preizkusili svoje zmogljivosti. Vožnjo so kljub slabemu aprilskemu vremenu (mrazu, dežju, ponekod celo snegu) dobro opravili.

Vožnji po regionalni cesti na relaciji Ljubljana - Kamnik - Črnivec - Gornji Grad - Velenje - Slovenj Gradec - Dravograd je sledilo srečanje s mariborskimi prometnimi policisti, s katerimi so si izmenjali izkušnje, nato pa so se po avtocesti vrnili v Ljubljano.

IMG 0159

 Ljubljanske policiste motoriste (med njimi je tudi policistka motoristka) pod vodstvom komandirja Postaje prometne policije Ljubljana Janeza Gradina so ob prihodu v Maribor sprejeli Marjan Vrbnjak, vodja Oddelka za cestni promet na Policijski upravi Maribor, Marjan Ferk, komandir Postaje prometne policije Maribor, in Franc Virtič, komandir Policijska postaje Maribor II.

IMG 0165

Kondicijska vožnja policistov, ki opravljajo naloge na področju varnosti v cestnem prometu z motornimi kolesi, je del programa za usposabljanje policistov motoristov oz. sodi med priprave za delo na motornem kolesu.

IMG 0169