Sorodne objave

 

Na MotorSport Salonu, ki med 20. in 22. marcem 2009 poteka na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, sodeluje tudi policija in tako na nekoliko drugačen način kot običajno opozarja na varnost v prometu.

Razstavo si lahko ogledate še do nedelje, vsak dan od 9. do 18. ure, razstavni prostor policije je v hali A 2.

S pomladjo se začenja tudi motoristična sezona, ki na ceste že privablja številne motoriste. Ti žal sodijo med najbolj ranljive udeležence v cestnem prometu. Zato se na letošnjem MotorSport Salonu policija predstavlja predvsem s preventivnimi vsebinami, namenjenimi voznikom enoslednih motornih koles.

Na prireditvi razstavljamo policijska vozila in opremo policistov prometnikov: policijska motorna kolesa, vozilo za ogled prometnih nesreč in t. i. provido, vozilo z videonadzornim sistemom za nadzor prometa.

Poleg tega svetujemo obiskovalcem in odgovarjamo na njihova vprašanja v zvezi z varno udeležbo v cestnem prometu. Z vami so vodja policijskega okoliša, kriminalist in inšpektor za preventivo.

Obiskovalce obenem opozarjamo, kako lahko z ustreznim ravnanjem in varovanjem vozila zmanjšajo možnost tatvine ali odvzema vozila oziroma vloma v vozilo: Kako zavarovati svoje vozilo pred tatvinami?, Ne dajte priložnosti vlomilcem!

 

Več informacij o razstavi na spletni strani organizatorjev.

 

Vabljeni!