Sorodne objave

 

Službeni pes Billy, ki je že dobro leto v zasluženem pokoju, je v torek, 2. julija, z novima lastnikoma obiskal celjske vodnike službenih psov. Najbolj vesel ga je bil policist Tadej Jakop, ki je z Billyjem dobrih devet let delil dobro in slabo. Tudi Billy se ga je takoj spomnil, stekel k njemu in se pocrkljal.

Billy1

Policist Tadej Jakop s Policijske postaje vodnikov službenih psov Celje, s psom Billyjem, svojim nekdanjim policijskim "partnerjem"

Billy je imel veliko srečo, da je tudi po končani službeni karieri naletel na lastnika, ki zanj izjemno lepo skrbita in ga razvajata. Nobenih težav ni imel s prilagajanjem na nov dom in na drug način življenja. Postal je pravi pasji gospod.

V teh dneh se je z lastnikoma vrnil s Floride in tudi na letalu mu ni prav nič manjkalo, saj je imel svoj prostor v kabini in mu ni bilo treba, tako kot nekaterim drugim pasjim prijateljem, leteti v prostoru, namenjenemu prtljagi.

Lepa upokojenska leta živi, kar si je zaslužil. Kljub temu pa je včeraj pokazal, da tudi policijskega dela ni pozabil. S Tadejem sta, tako kot v dobrih starih časih, naredila nekaj vaj in prav odlično mu je šlo.

Povezane vsebine

Delo s službenimi psi