Sorodne objave

 

Vodenje Policijske uprave Koper je s 4. julijem 2022 po pooblastilu v. d. generalnega direktorja policije mag. Boštjana Lindava začasno prevzel Igor Jadrič, dosedanji pomočnik direktorja PU Koper. Policijsko upravo bo Jadrič vodil do izbire novega direktorja.

IgorJadric

Igor Jadrič je v policiji zaposlen od leta 1992, ko je začel delati kot policist na Policijski postaji Cerknica, zatem je bil policist kriminalist. Leta 2002 je postal pomočnik komandirja na PP Postojna, naslednje leto pa je bil premeščen na delovno mesto inštruktorja za samoobrambo, saj je mojster borilnih veščin.

Od leta 2005 do 2011 je na takratni PU Postojna opravljal naloge inšpektorja za notranjo zaščito in pritožbe. Po ukinitvi postojnske policijske uprave je bil premeščen na PU Ljubljana, na delovno mesto samostojnega policijskega inšpektorja v Službi direktorja, leta 2014 pa je prevzel vodenje Oddelka za notranje preiskave v Službi direktorja na PU Ljubljana. Od 15. oktobra 2020 opravlja funkcijo pomočnika direktorja na PU Koper.