Sorodne objave

 

Danes nekaj po polnoči je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči v križišču Vodnikove ceste in Kavadarske ulice v Ljubljani.

V prometni nesreči sta bila udeležena 39-letni voznik osebnega vozila Dacia Logan, bele barve, taksi vozilo, in 50-letni voznik motornega kolesa Honda, sive barve. Po do sedaj zbranih obvestilih in ugotovitvah ogleda kraja prometne nesreče, ki sta se ga se udeležili tudi dežurni preiskovalna sodnica in tožilka, je znano, da je voznik motornega kolesa vozil po Vodnikovi cesti proti Šentvidu. V semaforiziranem križišču s Kavadarsko ulico je vozil naravnost po levem prometnem pasu, v tistem trenutku pa je iz nasprotne smeri prav tako po levem prometnem pasu pripeljal voznik osebnega vozila in zavijal levo na Kavadarsko ulico, pri tem pa zaprl pot vozniku motornega kolesa. Slednji je padel po vozišču in utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju umrl. Med vožnjo je uporabljal varnostno homologirano zaščitno čelado.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče naprošamo morebitne priče, da pokličejo na interventno številko policije 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana na številko (01) 583 88 20 ali pa anonimni telefon 080 1200.