Sorodne objave

 

Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je včeraj, 16. oktobra, okoli 17. ure zgodila v podvozu s Prušnikove ulice na Tacensko cesto, v bližini hišne številke Prušnikova ulica 104, v Ljubljani. V nesreči sta bili udeleženi neznana kolesarka in peška (deklica), ki je v nesreči utrpela lahke telesne poškodbe. Po trčenju se je kolesarka ustavila in deklico ogovorila, nato pa se odpeljala naprej proti Tacenski cesti.  

Kolesarka je stara okoli 45 let, visoka okoli 165 cm, normalne postave. Ima valovite kostanjeve lase, ki segajo do ramen. Oblečena je bila v rjava oblačila, okoli vratu in preko ramen je imela karirasto ruto. Vozila je treking kolo.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo neznano kolesarko, da pokliče na interventno številko 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na telefonsko številko (01) 583 88 20. Prav tako prosimo vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o neznani kolesarki in prometni nesreči, naj to sporočijo na zgoraj navedeni številki ali na anonimi telefon 080 1200.