Sorodne objave

 

Policisti Policijske postaje Šentilj so 3. septembra 2013, na podlagi pisne odredbe preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Mariboru, opravili hišno preiskavo poslovnega objekta v Mariboru, katerega najemnik in uporabnik je osumljenec kaznivega dejanja Velike tatvine po členu 205/I-II Kazenskega zakonika.

Pri preiskavi so policisti našli in zasegli večjo količino različnih kozmetičnih izdelkov, parfumov, ličil, in okoli 1.800 kosov oblačil višjega cenovnega razreda (znamk Lacoste, Mammut, Hudo Boss, Guess, Desigual, Armani, Bogner, Tommy Hilfinger, Zerorh, Gucci, Dolce Gabana...)

Za del zaseženih predmetov so policisti ugotovili, da izvirajo iz kaznivih dejanj in so jih oškodovancem že vrnili. Za okoli 1.200 predmetov pa policisti še vedno ne vedo, od kod izvirajo, osumljeni pa ne zna pojasniti, kje jih je dobil. Policisti so namreč ugotovili, da je osumljenec po celotni Sloveniji, od storilcev kaznivih dejanj, že več let odkupoval vrednejše ukradene predmete in jih nato preprodajal. 

Zasežene predmete si lahko ogledate v fotogaleriji. V kolikor bi kdo predmete prepoznal ali vedel od kod izvirajo, vas prosimo, da to sporočite na telefonsko številko Policijske postaje Šentilj (02/650 08 50, med 7. in 15. uro) ali na anonimno telefonsko številko Policije (080 1200). Po predhodnem dogovoru bo možen tudi ogled zaseženih predmetov.

 

Fotogalerija bo javnosti dostopna do 1. 4. 2014.