Sorodne objave

 

Na območju Pomurja je med 10. in 30. aprilom 2017 potekala preventivna akcija Hvala, ker ne uporabljate mobilnika med vožnjo, ki sta jo skupaj pripravila PU Murska Sobota in murskosoboški center varne vožnje. Glavni cilj projekta je bil, da se pohvali in tudi nagradi pravilno ravnanje vestnih voznikov. Ti so žal že prava redkost na naših cestah, vsaj kar zadeva uporabo mobitelov med vožnjo.

V okviru preventivnega projekta so policisti na območju policijske uprave med rednim delom spoznali 35 vzornih voznikov, ki telefonskega klica niso opravili med vožnjo, temveč so se ustavili na primernem mestu, ter tako poskrbeli za svojo in varnost drugih udeležencev v prometu. Zato so imeli možnost izpolniti nagradni kupon za sodelovanja v končnem žrebanju.

IMG 1027

Direktorica CVV Polonca Kočar in policijski inšpektor Sektorja uniformirane policije na PU Murska Sobota Boris Žibrat sta 17. maja 2017 na poligonu centra izžrebala 10 nagrajencev.  Izžrebane nagrajence bodo v prihodnjih dneh obiskali policisti območnih policijskih postaj in jim izročili nagrade - kupon za brezplačni trening varne vožnje ter promocijsko gradivo policije.

IMG 1037